Mortex gietvloer

Een Mortex gietvloer realiseren is de specialiteit van Rogita!

Mortex gietvloer

Een mortex gietvloer voelt comfortabel aan!
Mortex kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht (chape, beton, bestaande tegels,….).
De ondergrond dient wel steeds voldoende droog en draagkrachtig te zijn.
De vloeren scheuren uit zichzelf niet.
Alleen als de ondervloer beweegt of wanneer er zettingen in optreden, kan de Mortex vloer mee scheuren.
Ook voor renovatie van uw oude vloer is mortex een schitterend product!
Het kan op de oude bestaande tegel geplaatst worden; dit scheelt een hoop breekwerk.

Ervaren Mortex gietvloer plaatser

mortex gietvloerAls ervaren Mortex plaatser sta ik je graag met raad en daad bij tijdens het kiezen van het juiste kleur, bij de concrete vormgeving van uw plannen. Mijn liefde voor ambacht en liefde voor materialen, oog voor detail, zorgen ervoor dat uw Mortex gietvloer volgens uw wensen zal gerealiseerd worden.

Ik zorg steeds voor een kwalitatieve afwerking, een afwerking die voldoet aan alle esthetische en technische eisen. Door mijn jarenlange ervaring (opleiding ‘kunst en ambacht’; ervaring, opleiding en specialisatie in Mortex; constructie in de bouw) ga ik professioneel en nauwlettend tewerk.

Gietvloeren horen al lang niet meer alleen thuis in fabrieken of industriële gebouwen. Wie houdt van een moderne look kan nu ook erg makkelijk voor een gietvloer kiezen. De realisatie van een  Mortex gietvloer is heel arbeidsintensief; men oogt enkel mooie en goede resultaten door gedetailleerd en geduldig tewerk te gaan.

Wij werken aan iedere mortexuitvoering, iedere opdracht, intensief ; het is een mix van urenlange toewijding en oog voor detail.

U heeft de keuze uit een heel groot gamma kleuren en kleurencombinaties. Wij hebben zelf de meest trendy en stijlvolle kleuren uitgewerkt, die u kan zien op grote stalen.

Wij maken gebruik van dure en kwalitatieve beschermingsproducten. Onze producten zijn uitvoerig getest in een gespecialiseerd labo. Zowel wanden, werkbladen, vloeren,…. krijgen deze heel belangrijke beschermingslaag mee. Bekijk uiteraard eens onze realisaties bij galerij.

Contact ons

Interesse in een Mortex gietvloer contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte of afspraak bel: + 0032 (0)9 356 93 79 – Gsm : + 0032 (0)499 52 70 10, mail:christophe.ronge@telenet.be  of ga naar ons contactformulier.

Mortex, het materiaal dat dromen verwezenlijkt

Mortex is een fijne, waterdichte pleister die wereldwijd door designers en professionals wordt gebruikt voor zowel technische als decoratieve bekledingen. Mortex vind je van de beroemde metro van Tokio tot in tal van hotelprojecten wereldwijd, maar evengoed in meer bescheiden realisaties in particuliere woningen. In België én daarbuiten. Mortex werd aan het begin van de jaren 1990 ontwikkeld. Dit sterproduct van BEAL International werd oorspronkelijk zuiver functioneel gebruikt, hoofdzakelijk voor het waterdicht maken van kelders, funderingen en waterbekkens. Het technisch erg hoogstaande en sterke materiaal staat garant voor de waterdichtheid bij tal van binnen- en buitentoepassingen. Het is daarnaast erg soepel inzetbaar. De pleister kan worden gebruikt op vloeren, muren, werkvlakken, meubilair, douches tot zelfs stoombaden. Mortex leent zich niet alleen voor een groot aantal toepassingsdomeinen, maar ook voor diverse resultaten en afwerkingstypes, van gelijkmatig glad tot bruut. En dat in tal van kleuren. Sinds de invoering van Mortex Color zijn oneindig veel tinten mogelijk, waarvan 64 op kleurenkaart. Op die manier vond het product geleidelijk zijn weg naar interieurs. Een persoonlijke afwerking lag hiermee voor iedereen binnen handbereik.