Wat doet u tegen de muur bij uw nieuwbouwwoning?

30 juli 2018

Muren kunnen bijzonder saaie vlakken vormen binnen uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een volledig witte muur, die een ruimte sfeerloos en ongezellig maakt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de uitstraling van uw muur in een nieuwbouwwoning te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een laagje verf, of een mooi soort behang! In dit artikel vertellen we u meer over het opvrolijken van een kale muur binnen uw nieuwe woning. Vaak is er meer mogelijk, dan u op voorhand wellicht verwacht.

Een mozaïek van fotolijstjes maken

Een van de mogelijkheden die u heeft bij het opvrolijken van uw muur, is het ontwerpen van een mozaïek van fotolijstjes. U kunt de fotolijstjes in verschillende formaten en zelfs in verschillende vormen bestellen. Vervolgens voegt u hier losse foto’s aan toe, of knipt u een grote foto in kleine stukken. Ieder stuk voegt u aan een fotolijstje toe, om de foto op die manier weer compleet te maken! Heeft geeft de muur een heel speels effect. U kunt in plaats van foto’s van uzelf of uw kinderen, natuurlijk ook een mooie natuurfoto gebruiken om dit effect te creëren.

Leuk behang voor op de muur

Naast het gebruik van een creatief fotomozaïek op de muur, kunt u ook aan het gebruik van behang denken. Het fijne aan behang, is dat u dit met een behangstomer eenvoudig van de muur kunt verwijderen. Zo kunt u het behang regelmatig vervangen, als u uitgekeken bent op uw huidige behang. Ideaal glasweefselbehang voor aan de muren bestelt u eenvoudig online! Dit type behang hecht zeer goed aan muren, waarmee voorkomen wordt dat het behang al snel los komt te zitten. Ook profiteert u op internet van een groter aanbod aan verschillende soorten en modellen behang. Zo vindt u altijd een type behang, die aansluit bij de stijl van de rest van uw interieur.