Tuindecoraties van beton

8 februari 2020

Tuindecoraties van beton gaan jarenlang mee, doordat beton weersbestendig is zult u vele zomers en winters kunnen genieten van uw tuinbank, of betonnen krukje. Wist u dat er ontzettend veel toepassingen bestaan met betonnen U-vormen? Laat u inspireren in dit artikel!

Betonnen delen in U-vorm zijn ontzettend veelzijdig, kijk maar eens!

Zoals hier te zien is worden U-vormige betondelen gebruikt als border voor een perkje. Met de betondelen kunt u eenvoudig vele variatie aanbrengen in een perk, naar gewenst vorm en grootte.

De U-delen vormen hiermee een fundering voor het perk. Maar ook decoratief, of praktisch zijn betondelen eenvoudig te gebruiken, zoals hieronder te zien is.

Betonnen krukjes zijn heb je letterlijk binnen één handomdraai. Zet het U-deel omgekeerd en je hebt een bijzettafeltje of betonnen krukje gecreëerd! Ook kun je de U-delen op elkaar stapelen in rijen van 2, waarmee er een houtopslag voor haardhout gecreëerd wordt.

U-delen zijn verrassend laag geprijsd, een krukje van 40 cm. hoogte is al voor € 14 te bestellen bij Betondingen.nl. Natuurlijk wordt deze netjes thuis afgeleverd, aangezien vervoeren in de eigen auto niet aan te raden is.

Perk met betondelen in U-vorm. Foto: Betondingen.nl

Betonnen krukjes, U-vormig. Foto: Betondingen.nl