Snelbeton eenvoudig in gebruik

20 november 2020

Sneldrogend beton gebruikt u om objecten vast te zetten buitenshuis. Voor veel objecten, zoals palen, kunt u het beste betonpoeren gebruiken, wat betonnen zuiltjes zijn waaraan de paal bevestigd kan worden. Toch kan het voorkomen dat u een object wilt vastzetten wat niet te realiseren is met betonnen poeren. In dat geval gebruikt u snelbeton.

Snelbeton, eenvoudig aan te maken

Of u nu een vlaggenmast wilt vastzetten, of de poten van een speelobject; u doet het snel en eenvoudig met snelbeton. U koopt de snelbeton in zakken, hierin zit het betonpoeder wat direct klaar voor gebruik is.

Op het moment dat u een object wilt vastzetten in de grond, dit kan zelfs een poot van een schutting zijn, dan zorgt u dat u een ruim gat graaft waar de poot zo’n 20 tot 30 cm. in past. Aan de hand van de instructies op de snelbton-zak giet u schoon water in het gat (niet helemaal vullen, zie de gebruiksaanwijzing). Vervolgens vult u het gat verder op met de snelbeton, die u hier gewoon bovenop verstrooit – de verhoudingen leest u op de gebruiksaanwijzing.

Zorg dat u een waterpas bij de hand heeft om direct de paal waterpas te zetten; het snelbeton droogt zeer snel op. Binnen een kwartier is het snelbeton al uitgehard!

Laat snelbeton thuisbezorgen

Het gemakkelijkste koopt u snelbeton online. Op de website van Betondingen.nl kunt u direct zakken van 25 kg. bestellen. Hebt u vragen over uw bestelling? Neem in dat geval gerust contact op met het deskundige team.