Mortex biedt vele mogelijkheden

14 november 2019

Mortex kent ontzettend veel toepassingen voor uw woning. Door een speciale coating kunt u mortex vooral ook in vochtige ruimtes gebruiken. Door de populariteit van cement toepassingen en de industriƫle look, is de vraag naar mortex alsmaar toegenomen. Op onze website doet u inspiratie op, laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden: van vloeren tot wanden, van bad-ombouw tot keuken werkblad.

Uw eigen design

Uzelf bent de designer van uw eigen wensen, maar vanzelfsprekend adviseert ons bedrijf u over uw plannen en kunnen wij met u meedenken over uw wensen als ervaren mortex-plaatsers. Onze designers realiseren uw plannen middels bouwtekenen waar nodig en ons ervaren team plaatst op vakkundige, geduldige wijze uw nieuwe vloer, keukenblad of muur afwerking, want het plaatsen van mortex vergt geduld!

Overige benodigdheden

Op het moment dat u voor een verbouwing staat, van de keuken of badkamer bijvoorbeeld, is een mortex afwerking een kostbare en duurzame investering. Het staat u uiteraard volledig vrij om zelf badkamer- of keuken benodigdheden op voorhand te plaatsen; ons team kan de nieuwe onderdelen mooi afwerken en meenemen in de verbouwing.

U zult waarschijnlijk een bezoek afleggen aan bouwmarkten, onze tip, bezoek de website eens van Hornbach, zij verkopen degelijke kwaliteitsartikelen tegen relatief lage prijzen; u vindt er werkelijk alles voor verbouwingen en de aankleding van uw badkamer of keuken. Daarnaast is het ook een aanrader om de Action folder in de gaten te houden; zij willen soms zeer aardige producten verkopen (soms zelfs eenmalig) tegen bodemprijzen. De aankleding van keuken- of badkamer kan daardoor voordeliger uitpakken dan gedacht.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mortex plaatsing in uw woning, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem in dat geval contact met ons op. Ons bedrijf is gevestigd in Merelbeke, Oost-Vlaanderen en bedient vanuit daar de hele regio.