Kies de juiste lampen bij je interieur

28 oktober 2016

Het interieur van woningen bestaat uit verschillende elementen, die vaak tot dezelfde stijl behoren. Denk aan een modern interieur, een klassiek interieur of juist een erg strak interieur! Welk type interieur heb jij momenteel in je woning? Naast het feit dat de meubels goed op elkaar aan moeten sluiten om een gezellige, rustige sfeer in huis te kunnen creëren, spelen ook de lampen een belangrijke rol. In een modern interieur staan de klassieke, conventionele lampen vaak veel minder goed dan in een klassiek ingerichte woning. Andersom geldt dit natuurlijk ook! Lampen die overal goed lijken te passen, zijn industriële lampen. Industriële lampen hebben in de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen onder interieurstylisten en komen in steeds meer interieurs terug.

Verschillende soorten industriële lampen

Industriële lampen worden in tal van verschillende soorten en maten aangeboden. Naast de kleine, subtiele industriële lampen kun je ook voor een veel grover model kiezen. Het leuke aan de industriële lampen is dat deze rechtstreeks uit Oost-Europa geïmporteerd worden, waar de lampen voorheen gebruikt werden in grote fabriekshallen. Toen de fabriekshallen van tl-verlichting werden voorzien leken de industriële lampen hun langste tijd gehad te hebben. Niets bleek minder waar, want in de afgelopen jaren werden veel van deze authentieke lampen naar West-Europa gehaald om hier te worden opgeknapt. Tegenwoordig hoef je maar een woonblad open te trekken om te zien hoe groot de populariteit van deze lampen momenteel is.

Online industriële lampen bestellen

Er zijn verschillende aanbieder van industriële lampen. Je kunt deze lampen online of in een woonwinkel kopen. Vaak zijn de industriële lampen in woonwinkels namaakmodellen, die gebaseerd zijn op de stijl van de authentieke modellen uit Oost-Europa. Een webwinkel waar je authentieke industriële lampen kunt kopen is industrialampen.nl. Hier vind je een breed scala aan industriële lampen, die bij ieder interieur passen.