Hoe geeft u meer kleur aan uw woning?

30 juli 2018

De ruimtes binnen uw woning moeten een sfeervolle, gezellige uitstraling hebben. U wilt hier immers heerlijk bij kunnen komen na een lange dag werken of studeren. Er zijn verschillende manieren, om een kamer van meer kleur te voorzien. In dit artikel geven we u enkele handige tips! Ook kan het slim zijn om op de interieurblogs van bekende stylisten te kijken. Zij delen hier vaak foto’s van bijzonder stijlvol ingerichte woningen. Zo komt u tot nieuwe ideeën voor uw eigen interieur in huis.

Zorg voor kleurrijke muren in huis

Muren vormen vaak een groot wit, of donkergekleurd vlak in een ruimte. Dit maakt dat u hier heel eenvoudig kleur aan toe kunt voegen, om de algehele uitstraling van uw woning sfeervoller te maken. Kies bijvoorbeeld voor het verven van de muren, of laat de muur van een behangetje voorzien. Het kopen van kwalitatief behang doet u tegenwoordig eenvoudig online! Het aanbod is hier veel groter dan in een fysieke winkel. Door voor behang te kiezen, kunt u de kleuren op uw muren regelmatig vervangen. Zeker wanneer voor het gebruik van een behangstomer kiest.

Sfeervolle accessoires in uw woning gebruiken

Naast het kleuren van uw muren in huis, kunt u ook voor een minder ingrijpende aanpassing zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van leuke accessoires op de bijzettafel naast uw bank, in de vensterbank van uw woning, enzovoorts. Leuke accessoires voor in de vensterbank zijn bijvoorbeeld bloempotje, kaarsenstandaards, enzovoorts. Zorg ervoor, dat de kleur van deze accessoires aansluit bij de kleuren die u binnen uw interieur gebruikt. Een te groot contrast kan uw ruimtes rommelig en daarmee bijzonder ongezellig maken. Iets wat u vanzelfsprekend wilt voorkomen!

Tip: kijk ook eens naar de mogelijkheid om bijvoorbeeld een fotolijst aan uw muur te hangen