De perfecte afwerking van uw tuin

19 juni 2017

Aangezien de tuin het verlengstuk is van uw huis, is het aan te raden om dezelfde stijl aan te houden. Zo ziet het er niet langer uit als een los onderdeel, maar vormt het één geheel. En daar heeft u alleen een stem in, door te bepalen of uw persoonlijke stukje natuur dezelfde looks krijgt als de omgeving binnenshuis.

Overgang huis naar tuin

Als huis en tuin aan elkaar grenzen, kunt u het een en ander doen om het nog meer samen te laten komen. Zet de meubels bijvoorbeeld in de richting van de tuin, of plaats verlichting in de tuin die past bij het interieur van uw huis. Dat is een eenvoudige manier waar verder geen investeringen voor nodig zijn.

Een andere optie is om voor dezelfde tegels te kiezen, waarna de woonkamer direct een stuk groter lijkt. Voor advies hierover kunt u altijd bij ons terecht, ook als het gaat om kleurgebruik. Wij vinden het belangrijk om uw wensen zoveel mogelijk te realiseren.

Verlengen en afwerken

Een ander potentieel verlengstuk van uw woning is het tuinhuis. Ook hiervoor kunt u dezelfde stijl meubels, schilderijen of bloemen en planten gebruiken. De tuinhuisjes van Fonteyn lenen zich hier goed voor. Het is tevens een handige opslagplaats voor spullen waar u in huis eigenlijk geen plek meer voor heeft.

Over een aantal maanden staat de zomer weer voor de deur. Veel mensen vinden het dan fijn om met familie tijd in de tuin door te brengen. Wilt u een advies op maat om van uw tuin een mooier en persoonlijker plekje te maken? Of het nu gaat om de afwerking binnen of buiten, wij denken graag met u mee.